Sense of Feeling Hsp coaching en Holistische massage

Intens Bewust Diepgaand

Het hele verhaal

Als Hsp-coach wil ik alvast kennis met je maken. Mijn naam is Monique v Mousch wonende te Sittard. Hsp-coach, Holistische masseuse, Agogische werkster,  Z-Verpleegkundige, talloze cursussen en werkzaam binnen de gehandicapten zorg, naast HSP-coaching. Ik heb ruime ervaring in coaching van mensen.

Zelf ben ik een hoog sensitief persoon, met een ontzettend groot inlevingsvermogens, begripvol, intens gevoelsmens die iedereen in zijn waarde laat, zonder oordeel. Ik heb zelf de valkuilen ervaren, van het jezelf wegcijferen, de last van de ander op je schouders dragen, over je grenzen te gaan e.c.t. Noodgedwongen om mijn eigen kracht terug te vinden en dat is gelukt, doordat ik door zelfreflectie en toepassen van prikkelregelatie weer in mijn kracht kwam te staan. En natuurlijk was dit ook voor mij een groeiproces.

Doordat ik mezelf ging verdiepen in Hsp d.m.v lezingen, meetings, boeken over Hsp en dergelijke, kwam er een diepgaande bewustwording van mijn hoog sensitiviteit en vielen de puzzelstukjes in elkaar, waarom alle zintuiglijk waarneming zo intens bij me binnenkomt, wat betreft mijn gevoel,  gedachte en de invloed hiervan.

Door mijn gedrevenheid wilde ik nog meer kennis opdoen over Hsp, het herkennen, erkennen en hoe ermee om te gaan.

Door deze bewustwording kwam er bij mij een enorme motivatie/ gedrevenheid om de gecertificeerde Hbo Hsp-coaching opleiding te gaan volgen en van hieruit een coachingspraktijk te starten, zodat ik meer mensen (jong en oud) kan bereiken met dezelfde vraagstukken over Hsp en hierin vastlopen of het gevoel hebben vast te lopen.

Zelfreflectie, inlevingsvermogen, observerend, analyserend, bewust, diepgang, eerlijk, puur, oprecht, veerkracht, kunnen genieten van de kleinste dingen die je beroeren....dat zijn nog maar een paar positieve bewoordingen over hsp-er. Maar iedere dag laat me iets doen stralen en te genieten. 

Hoog sensitief is gewoon wat bij mij hoort en er is niets mooier dan de puurheid van je gevoel te voelen.

Door de puurheid en openheid vanuit mezelf, weet ik dat het vertrouwen geeft bij de ander. Dat is ook de basis van mijn coaching. Vertrouwen, veilig en begripvol.

Als toevoeging ben ik de opleiding holistische massage gaan volgens en inmiddels afgerond. Doordat mijn intuitie en gevoel  sterk zijn ontwikkeld, masseer ik vanuit het hart, gebaseerd op het bewust contact tussen jou en mij. Een holistische massage, zowel op kennis als gevoel. Waardoor je weer in balans komt.

Mijn missie is dit jou te laten ervaren, zodat je weer opbloeit en jou doet stralen, hetgeen ik je zo gun.